Nee, de foto zal met bril niet duidelijker worden. En in de titel staat geen fout.  Ik wil dit blog een beetje flou houden, net zoals ik niet graag aan tafel zit met mijn gezicht naar het raam, of  onder een straffe lamp een romantisch dineetje doorsta. Nee, op een bepaald moment in mijn leven heb ik besloten dat ‘spotlights’ voor mij, not done zijn, anymore.

Levensfases
Als we elke 7 jaar in een nieuwe levensfase terechtkomen, dan heb ik er al enkele achter de rug. En u, in welke fase bent u aangekomen, of zit u er middenin en alweer op weg naar de volgende ?

In mijn fase heb ik nog kans op ontwikkeling, volgens de boekjes. Allé, ik leef blijkbaar om te leren. En ik mag wel zeggen dat ik het dit schooljaar een beetje bont maak. Oplossinggericht Coachen in Amsterdam en in België én een Postgraduaat Digitale Marketing aan de HoGent. Juist, ik heb een studentenkaart in de vorm van een bankkaart en mag lunchen bij de studentjes – aan verlaagd tarief. Uiteraard niet te kieskeurig zijn in de kwaliteit van het menu hé.

‘Van horen zeggen’  weet ik dat alle begin moeilijk is (dus ook het schrijven van een blog), maar middenin kan het soms wat wringen. Dit was mijn eerste officiële blog op mijn nieuwe Oplossingsgerichtleiderschap website.  Blij dat je tot op het einde gelezen hebt.

Hope to see you next time.

‘Mamdam’ blogt ook! = Me And My Dogs And More

 

MAMDAM blogt ook
Tsaar en Bailey

Rita Termote – Oplossingericht Leiderschap- en Loopbaancoach – 0475 944291